Gavin Rossdale over zijn scheiding met Gwen Stefani: “Echt niet wat ik wilde.”

Gavin Rossdale
http://www.tripsandtalk.com/2017/01/23/gavin-rossdale-scheiding/

Gavin Rossdale over zijn scheiding met Gwen Stefani: “Echt niet wat ik wilde.”

Hoewel Gwen Stefani regelmatig in de schijnwerpers staat met haar nieuwe romance, bleef het nogal stil rond haar ex-man, Gavin Rossdale. In een interview met Fabulous Magazine spreekt de Bush frontman open over de situatie.

“De scheiding was volledig het tegenovergestelde van wat ik wilde… maar het is nu zo”, vertelt Rossdale. “Naast de dood, vind ik scheiden één van de hardste en meest pijnlijke dingen om door te gaan.”, gaat hij verder.

“Een relatie van twintig jaar is bijna levenslang in Hollywood standaarden en hun drie kinderen zijn het beste wat daaruit voortgekomen is.”, aldus Rossdale. De jongens, Kingston James McGregor (10), Zuma Nesta Rock (8) en Apollo Bowie Flynn (2) verblijven om de week bij hun vader.

“Het enige positieve aan de situatie is dat we heel erg om de kinderen geven. Alles draait rond hen. We doen ons best om dit leven zo vlot mogelijk te laten verlopen.”

Of Rossdale iemand in zijn leven heeft? Hij beweert dat hij er geen tijd voor heeft wegens zijn optreden in The Voice U.K..

Bron: Refinery29.com

Bron hoofdfoto: Pinterest