Meghan Markle: dieet- en fitnessroutine

Meghan Markle
http://www.tripsandtalk.com/2017/01/22/meghan-markle-dieet-fitnessroutine/

Meghan Markle: dieet- en fitnessroutine

Door haar relatie met prins Harry is Meghan Markle hét topic geweest van de voorbije maanden. Daarnaast speelt ze Rachel in Suits. Dat de actrice er geweldig uit ziet, lijdt geen twijfel. Vandaar dat we dan ook razend benieuwd zijn naar haar manier om gezond te leven.

Op Instagram postte Markle een video waarin ze te zien is tijdens een pittige workout in de fitness. Samen met haar trainer trainde ze om opnieuw in shape te raken voor seizoen zes van de advocatenserie. Daarnaast vertelde ze ook in een interview dat ze graag gaat lopen met haar vriendin Heather. In een ander gesprek met Shape Magazine voegde de actrice er nog aan toe dat ze een frequente beoefenaar is van yoga en pilates.

Balans is Markles motto wanneer het over haar dieet gaat. Haar tip om niet te veel te eten op restaurant is door eerst  met een voorgerecht en glas wijn te starten. Kijk daarna hoeveel honger je nog hebt alvorens de volgende gang te bestellen. “Eet langzaam en geniet van je maaltijd. Dat zorgt er voor dat je uiteindelijk sneller vol zit. Nog een goede tip – en waarschijnlijk de beste – is je telefoon wegleggen tijdens de maaltijd. Het is gezond om aanwezig te zijn. De rest kan wachten.”, aldus Meghan.

Haar advies om fit te raken in 2017? “Omarm jezelf met mensen die een gezonde levensstijl hebben. Het loont de moeite.”

Bron: Hollywoodlife.com

Bron hoofdafbeelding: Pinterest