President Obama’s ochtendroutine

president
http://www.tripsandtalk.com/2017/01/20/president-obamas-ochtendroutine/

President Obama’s ochtendroutine

President Obama neemt vandaag afscheid van het Witte Huis. De wereld maakt zich klaar voor een volledig nieuw tijdperk met Donald Trump. Hoe dat precies gaat evolueren, valt nog af te wachten. Dus houden we het nog even bij de huidige. Ontdek hier hoe hij zijn dag start. We kunnen er nog iets van leren (ik toch).

In een interview met zijn voormalig persoonlijke assistent, Reggie Love komen we te weten hoe toegewijd Obama is. De drie belangrijkste lessen die we van Obama kunnen leren:

Sta twee uur vroeger op dan je eigenlijk moet.
“Hij startte zijn dag altijd twee uur voor zijn eerste geplande event”, aldus Love. Ook Michelle Obama zweert bij deze traditie en kruipt elke dag voor vijf uur ’s morgens uit bed. In deze uren sport de president.

Drink groene thee in plaats van koffie.
De energieboost haalt Obama uit een grote kop groene thee. Hij zal nooit een bakje zwart genot drinken. Doorheen de dag drinkt hij fruitsap en veel water.

Wees op de hoogte van wat er gaande is in de wereld
Deze raad is op nogal evident als je president van de Verenigde Staten bent. Zo leest hij The New York Times en kijkt naar ESPN voor hij zijn werkdag start.

Goed. Als ik dit vergelijk met mijn ochtendroutine kan ik nog wel wat aanpassing gebruiken. Al moet ik zeggen dat ik het niet slecht doe (schouderklopje). Zo sta ik minstens een uur op alvorens ik les ga geven én lees ik ook altijd de krant (weliswaar in bed en op mijn gsm). Die koffie vind ik lastiger, maar is het proberen waard!

Bron: Mydomaine.com