Waarom de winter écht voorbij mag zijn

winter
http://www.tripsandtalk.com/2017/01/18/waarom-winter-echt-voorbij-mag/

Waarom de winter écht voorbij mag zijn

Ik heb het officieel gehad met de winter. En gelukkig voor mij kan ik nog maanden wachten op de lente. Los van het feit dat ik het gevoel heb alsof het continu nacht is, geraken de temperaturen nu niet meer boven het vriespunt en dat heb ik geweten.

Deze morgen – als in half tien – ging ik nietsvermoedend naar buiten en ontdekte ik mijn auto volledig omwikkeld met een laagje ijs. Nu kan ik dat probleem op zich wel aan. Het enige verschil was dat er ook aan de binnenkant een laagje zat. Dat veranderde de situatie. Aangezien ik twintig minuten later pilates moest gaan geven, begon mijn stresspeil te stijgen. Uiteindelijk, met een soort van ijsvrij raam ( er waren twee zichtbare plekken) kon ik met veel moeite vertrekken.

Nu zou je kunnen zeggen: ‘Ja, duh het vriest continu.’ Maar kijk, daar ligt het probleem. Gisteren rond exact dezelfde tijd, inclusief zelfde temperatuur, was er geen vuiltje aan de lucht ruit. Conclusie: ik kon er niets aan doen.

Voor mij hoeft dit seizoen geen drie maanden te duren. Ik vind het best gezellig voor een paar weken. Ik ben wel fan van winterkleren, vooral van kousenbroeken. Die zitten zo comfortabel en je hebt het gevoel dat er tijdens de feestdagen absoluut geen pondjes zijn bijgekomen. Ook hoef je je geen zorgen te maken om je benen te scheren, want niemand ziet het!

Verder heb ik dus helemaal niks met de winter. Ik ga niet op wintersport en kan niet wachten om weer naar de zon te kunnen (not gonna happen). Dit gezegd zijnde, kunnen we er niet veel aan veranderen dus maken we er het beste van. *Boekt een privésauna.*

Lees ook: Fashion: 10x winterjassen voor jou