Alles wat je moet weten over de Golden Globes 2017

Golden Globes
http://www.tripsandtalk.com/2017/01/09/alles-weten-over-golden-globes-2017/

Alles wat je moet weten over de Golden Globes 2017

Gisteravond vond de uitreiking van de Golden Globes plaats in het Beverly Hotel in Beverly Hills. De grote winnaar was de musicalfilm La La Land met maar liefst zeven prijzen. Uiteraard kwam er ook dit jaar heel wat spektabel bij kijken. De hoogtepunten van de avond ontdek je hier.

 De speech van Ryan Gosling

Golden Globes
Mandatory Credit: Photo by Rob Latour/REX/Shutterstock

Ryan Gosling won de award van beste acteur voor zijn performance in La La Land. De acteur wist met zijn ontroerende speech meerdere harten te veroveren. Hij bedankte zijn vrouw Eva Mendes dat ze zo goed voor hun dochter zorgde, toen hij bezig was met de opnames.  En dat terwijl ze zwanger was van hun tweede spruit. Daarnaast nam ze ook de zorg op zich voor haar broer die een zware strijd voerde tegen kanker.

Vervolgens vertelde hij dat hij enorm veel van zijn dochters, Esmeralda en Amada houdt en droeg hij zijn award op aan Eva’s broer die stierf in April.

De kus tussen Andrew Garfield en Ryan Reynolds

Geen Golden Globes zonder hilarische momenten. Dit keer ging de prijs voor het meest onvoorspelbare moment naar Ryan Reynolds die zijn buur, Andrew Garfield een smakkerd van jewelste gaf toen Ryan Gosling uitgeroepen werd tot beste acteur. Wat vrouwlief Blake Lively daarvan vond? Die lachte de hele situatie doodleuk weg!

De tweede publieke verschijning van Brad Pitt

Tot ieders verbazing kwam de acteur de film Moonlight presenteren. Op zich niet zo een vreemd gegeven, aangezien Brads Plan B Entertainment co-producer was van het drama. Sinds de vechtscheiding met zijn ex-vrouw Angelina Jolie zijn het voor Pitt zware maanden geweest en bleef hij uit de schijnwerpers.

Meryl Streep haalt uit naar Trump

Eén van Hollywoods meest befaamde actrices mocht zondag de Cecil B. Demille prijs voor haar carrière in ontvangst nemen. Dat Streep niet opgezet is met de politiek die Trump voert, maakte ze meer dan duidelijk. Tijdens haar speech verwees ze naar de verschillende achtergronden van haar collega’s. “Hollywood bestaat uit outsiders en buitenlanders. Wanneer je ze allemaal wegstuurt, blijft er niets over dan voetbal en mixed material arts, wat geen kunst is.” Ook eerde Meryl nog haar overleden vriendin Carrie Fisher. Ze sloot namelijk af met de woorden: “En zoals mijn lieve vriendin Prinses Leila ooit tegen me zei: neem je gebroken hart en maak er kunst van.”

De mooiste outfits

Tot slot kunnen we ook dit jaar weer genieten van de schitterende looks. Mijn favorieten vind je hieronder.

Blake Lively
Blake Lively
©Getty
« 1 van 13 »