Maak kennis met de pizza van 2000 dollar

pizza
http://www.tripsandtalk.com/2016/12/30/maak-kennis-pizza-2000-dollar/

Maak kennis met de pizza van 2000 dollar

Wie zin heeft in een waanzinnig decadente pizza kan bij Industry Kitchen in New York terecht. Het restaurant heeft zich volledig laten gaan en bedekte de Italiaanse specialiteit met de beste/duurste ingrediënten van over de hele wereld.

I'm a dangerous man with some money in my pocket ?

A photo posted by Industry Kitchen (@industrykitchen) on

Vooreerst is het gerecht bedekt met gouden blaadjes van 24 karaat uit Ecuador. Vervolgens werd de Stilton kaas overgebracht vanuit Engeland, kwamen de foie gras en truffels van Franse bodem en werd de Ossetra kaviaar uit de Kaspische Zee gehaald.

Chef Braulio Bunay wilde iets over the top creëren (serieus?) vlakbij het Financial District, aangezien alle rijkdom van de wereld daar samensmelt. “De pizza is het summum van decadentie. Wanneer je zin hebt in een extreem dure maaltijd, dan is dit iets voor jou”, aldus Bunay.

Door deze specialiteit in een pizzavorm te serveren, maakt dit het gerecht volgens Bunay meer “bereikbaar”. Wel even opletten: indien je de verleiding niet kunt weerstaan, dien je twee dagen op voorhand te reserveren. Nu nog hopen dat het lekker is…

Bron: Cosmopolitan.com