Travel Jamaica: the room

Jamaica
http://www.tripsandtalk.com/2016/12/04/travel-jamaica-room/

Travel Jamaica: the room

Aangezien het niet vanzelfsprekend is om iedere dag de actualiteit te volgen vanwege het tijdsverschil en ja het feit dat mijn vakantiemodus aanstaat, doet er ook niet veel goed aan. Vandaar dat er vandaag al een eerste blik kan geworpen worden op ons verblijf in het Riu Palace Hotel in Jamaica. 

Jamaica

Na een vlucht met meer dan twee uur vertraging waren we ontzettend blij om eindelijk te arriveren in ons hotel. De kamer is letterlijk zoals je ze kunt bekijken op verschillende online websites: proper, modern en gloednieuw. Met een bed van twee meter op twee zijn nachtelijke botsingen uit den boze en vinden we ons Belgische formaat van 1,80 x 2,00 meter een tikkeltje aan de kleine kant.

Ook van de regendouche ben ik fan! Met lang haar is het niet vanzelfsprekend om met een minuscuul sproeiertje je haren te wassen, vooral niet wanneer één van je eigenschappen als ongeduldig kan omschreven worden. Ook de twee wasbakken met een reusachtige kraan zijn ontzettend praktisch en vormen een vereiste in onze toekomstige stek.

Jamaica

 

Wie zich tegoed wil doen aan een gratis dosis alcohol hoeft slechts ijs – indien gewenst – op de gang te gaan halen en kan in de kamer de rum, gin, whiskey en vodka rijkelijk laten vloeien, al dan niet in optie met frisdrank.

Kortom, we weten ons prima te vermaken en zijn absoluut dankbaar dat we de kans hebben om in december te kunnen genieten van de zon in combinatie met verschillende zwembaden, lekker eten en véél lekkere drankjes.