Sneapers: dé wintermusthave tijdens deze donkere dagen

Sneapers
http://www.tripsandtalk.com/2016/11/23/sneapers-wintermusthave-donkere-dagen/

Sneapers: dé wintermusthave tijdens deze donkere dagen

Als je dacht dat sneakers comfortabel waren, you ain’t seen nothing yet. Sneapers aka de sneaker sloffen hebben alle looks van de populaire schoenen en zijn bovendien nog eens heerlijk warm ook. Wie net als ik last heeft van koude voeten, heeft dit paar echt nodig!

Sneapers

Het grootste voordeel van dit indoor schoeisel vind ik de stevige schuimrubberen zool van één inch. De grootste ergernis die ik ervaar met andere pantoffels, is mijn neiging tot scheef te lopen – tot grote hilariteit van mijn wederhelft. In dit paar heb je echt het gevoel iets stevigs aan je voeten te hebben en het ziet er nog leuk uit ook!

De warmte die de Sneapers bieden, is een zegen tijdens de koude winterdagen. De materiaalkeuze die de ontwerpers gebruikt hebben, zorgt ervoor dat er ook voldoende ademruimte is, waardoor “pantoffelzweetvoeten” verleden tijd zijn.

De pantoffels zijn in verschillende kleuren beschikbaar, waardoor iedereen wel een paar voor hem/haar kan scoren. Zelfs aan degene die op grote voet leven werd gedacht; maat XXL is geschikt voor schoenmaat 46 tot en met 48,5. En ook met wie moeite heeft om de linker- van de rechterhelft te onderscheiden, werd rekening gehouden, dankzij het “L” en “R” label op de achterkant.

Een paar Sneapers kost tussen de 34,95 en 39,95 euro. Wie nog op zoek is naar een geschikt kerstcadeau, hoeft dus niet langer te wachten. Je kunt ze bestellen op www.sneapers.com.

Bekijk onderstaand de hele collectie.

Sneapers - Proud
Sneapers - Proud
34,95€
« 1 van 6 »