Eyeliner aanbrengen was nog nooit zo eenvoudig

eyeliner
http://www.tripsandtalk.com/2016/07/20/eyeliner-aanbrengen-nooit-zo-eenvoudig/

Eyeliner aanbrengen was nog nooit zo eenvoudig

We lopen allemaal wel eens te klungelen met onze eyeliner. Misvormd lijntje, uitgegleden, om nog maar te zwijgen van een confrontatie met je oog zelf. Deze problemen zijn allemaal van de baan dankzij Beth Bender Beauty. Zij introduceren de Eye Candy stickers!

Deze handige stickers plak je rond je oog, waardoor je de perfecte wing creëert. De strips zijn huidvriendelijk en geschikt voor elk oogformaat. Zin in een regenboog look of smokey eyes? Alles is mogelijk en dat op een eenvoudige en sneller manier.

Zelf aan de slag? Je kunt de stickers online bestellen. Voor het starterspakket betaal je $9,99. Neem zeker eens een kijkje op de website voor de verschillende opties. Bekijk hieronder alvast enkele filmpjes en ontdek hoe deze revolutionaire uitvinding werkt.