Vier tekenen waaruit blijkt dat de prille liefde is gaan liggen

liefde
http://www.tripsandtalk.com/2016/05/14/vier-tekenen-prilleliefde-gaan-liggen/

Vier tekenen waaruit blijkt dat de prille liefde is gaan liggen

We kennen het allemaal het gevoel bij de eerste date: zenuwen, vlinders, een tikkeltje gestrest,… Het nieuwe avontuur kan beginnen. Al snel volgen er meerdere dates en word je stapelverliefd. Heerlijk gevoel. Je praat urenlang met elkaar en alles lijkt te matchen. Je blijft regelmatig bij elkaar slapen en leert elkaar steeds beter en beter kennen. Dat leidt er dan weer toe dat je je steeds comfortabeler opstelt. Nu komen we er, we zijn zo op ons gemak bij elkaar dat we niet meer continu “perfect” hoeven te zijn. Hieronder vier voorbeelden (uit eigen boezem):

Make-up

Hoewel ik in de beginperiode van onze relatie altijd zo snel mogelijk pront en net klaar stond, is dit nu zwaar verminderd. Er gaan zelfs zonder problemen make-uploze dagen voorbij.

De outfit

Het uren voor de kledingkast doorbrengen om er toch sexy doch eenvoudig, misschien een tikkeltje stoer uit te zien, hebben plaats gemaakt voor “ik neem iets uit de kast en als hij het niet mooi vindt heeft hij pech”. Al moet ik dit wel even nuanceren. Bovenstaand voorbeeld heeft betrekking op een gewone werk- of weekenddag. Wanneer we ergens naartoe gaan, heb ik wel graag zijn goedkeuring :).

Het bed

Hoewel we vroeger uren dicht tegen elkaar konden liggen, is nu ons motto: hoe groter en breder het bed, hoe beter! Ja, we liggen graag samen te knuffelen in bed, maar zeker niet de hele tijd. Ik ben iemand die ontzettend veel plaats inneemt, om nog maar te zwijgen van het donsdeken. In begin werd dit met de mantel der liefde bedekt. Nu heeft dit ertoe geleid dat le boyfriend zichzelf een eigen donsdeken heeft aangeschaft en we er dus twee hebben. Ideaal!

SMS’EN

Het aantal berichten dat wij naar elkaar gestuurd hebben, is zelfs niet meer te tellen. In het begin stuurden we bijna continu sms’jes. Geen idee waar we de inspiratie vandaan bleven halen. Nu sturen we nog regelmatig hoor, maar veel minder frequent. Ook bellen we nu vaker om concreet af te spreken wat er moet gebeuren.Heel eerlijk? Onze relatie op dit moment vind ik zo veel beter dan dat prille gedoe. Je kent elkaar en weet ook hoe de ander zal reageren. Veel handiger dan dat aftasten in het begin. Pas op, niet dat ik dat geen leuke periode vind. Maar nu valt alles gewoon veel beter in zijn plooi en zijn we nog steeds happily in love!